סהרוני שקדים


מרכיבים:
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 1/2כוס שמן
  • כף אינסטנט פודינג וניל
  • כפית סוכר וניל
  • 100 ג' שקדים טחונים
  • 4 כוסות קמח
  • א. אפיה
  • אבקת סוכר לקישוט
ההכנה:
  • מעבדים את המרכיבים לבצק
  • מקררים כשעה
  • ומכינים חצאי עיגולי סהרונים. 
  • אופים בחום בינוני 180 מעלות 12 – 14 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.
  • לפני ההגשה בוזקים מעל אבקת סוכר.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל