עוגיות לב עם ריבה ופירורים


100 עוגיות קטנות
מרכיבים:
  • 280 ג' קמח
  • 200 ג' חמאה
  • 100 ג' סוכר
  • ריבה\ שוקולד למריחה
  • 1 כף גדושה קמח נוספת
ההכנה:
  • מעבדים את המרכיבים לבצק ומשאירים כרבע בצד, 
  • את השאר לרדד ולקרוץ צורות לב.
  • לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהדפנות זהובות
  • למרוח שוקולד או ריבה, 
  • להוסיף כף קמח לשארית הבצק ולעבד לפירורים
  • לפזר על השוקולד ולאפות עוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים.
בהצלחה!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל