עוגיות לב עם ריבה ופירורים
100 עוגיות קטנות
מרכיבים:
- 280 ג' קמח
- 200 ג' חמאה
- 100 ג' סוכר
- ריבה\ שוקולד למריחה
- 1 כף גדושה קמח נוספת
ההכנה:
- מעבדים את המרכיבים לבצק ומשאירים כרבע בצד,
- את השאר לרדד ולקרוץ צורות לב.
- לאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שהדפנות זהובות
- למרוח שוקולד או ריבה,
- להוסיף כף קמח לשארית הבצק ולעבד לפירורים
- לפזר על השוקולד ולאפות עוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים.
בהצלחה!
תגובות
הוסף רשומת תגובה