פטריות מקורמלות\אושרית אברגיל

מרכיבים:

  • 1/2 קופסא פטריות שמפיניון קטנות
  • 1/2 קופסא פטריות פורטבלו קטנות.
  • 4 שיני שום פרוסות
  • חצי כוס אגוזים
  • מעט שמן לטיגון
  • חופן חמוציות
  • 3 כפות סילאן
  • 1 כף רוטב צ'ילי
  • 1 כף יין אדום
  • מלח גס, פלפל
  • לקישוט, שומשום קלוי ופטרוזיליה קצוצה.
ההכנה:
  • מטגנים את השום קלות ומוסיפים את הפטריות והאגוזים.
  • מקפיצים כ2/3 דקות על אש גבוהה עד שהפטריות משחימות.
  • מוסיפים את התיבול וממשיכים לערבב עד שכל הטעמים נספגים.
  • חצי דקה לפני שמכבים את האש מוסיפים את החמוציות.
  • מגישים חם ומעטרים בשומשום ופטרוזילה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל