פטריות מקורמלות\אושרית אברגיל
מרכיבים:
- 1/2 קופסא פטריות שמפיניון קטנות
- 1/2 קופסא פטריות פורטבלו קטנות.
- 4 שיני שום פרוסות
- חצי כוס אגוזים
- מעט שמן לטיגון
- חופן חמוציות
- 3 כפות סילאן
- 1 כף רוטב צ'ילי
- 1 כף יין אדום
- מלח גס, פלפל
- לקישוט, שומשום קלוי ופטרוזיליה קצוצה.
ההכנה:
- מטגנים את השום קלות ומוסיפים את הפטריות והאגוזים.
- מקפיצים כ2/3 דקות על אש גבוהה עד שהפטריות משחימות.
- מוסיפים את התיבול וממשיכים לערבב עד שכל הטעמים נספגים.
- חצי דקה לפני שמכבים את האש מוסיפים את החמוציות.
- מגישים חם ומעטרים בשומשום ופטרוזילה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה