מרכיבים : לתחתית ולפירורים : ½ 1 כוסות קמח תופח 1/3 כוס סוכר 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 3 חלמוני ביצה למלית גבינה : 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ " ל ) ¾ כוס סוכר 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 2 שקיות סוכר וניל 500 גרם גבינה רכה לבנה 9% 250 גרם גבינת שמנת 30% ( נפוליאון ) אופן ההכנה : מכינים את התחתית והפירורים : מחממים תנור ל -180 מעלות . במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח תופח , סוכר וחמאה לתערובת פירורית . מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק לחים . מהדקים כ -2/3 מהפירורים בידיים לתחתית התבנית העגולה , מרופדת בנייר אפייה . את היתרה מהדקים לעובי 1/2 ס " מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה . אופים את הבצק שבשתי התבניות להזהבה , כ -20 דקות . מצננים לחלוטין . מפוררים את 1/3 הבצק האפוי ( החלק הקטן ) לפירורים ושומרים בכלי אטום עד השימוש . מכינים את מלית הגבינה : במיקסר מ...
תגובות
הוסף רשומת תגובה