קוגל ירושלמי

מרכיבים:

  • 1 חבילת אטריות דקות
  • 1/2 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל לבן
  • כפית פלפל שחור
ההכנה:
  • מרתיחים מים בסיר מבשלים את האריות 4 דקות על אש גבוהה.
  • מסירים מהאש ומסננים בלי לשטוף.
  • בסיר קטן\ מחבת על אש בינונית מחממים 1/2 כוס שמן ו1/2 כוס סוכר ובוחשים מידי פעם עד שהקרמל מעלה בועות.
  • במקביל מכינים בקערית תערובת של: 1 כוס סוכר, פלפל, מלח ו3 ביצים ומערבבים היטב.
  • כשהקרמל מוכן, מניחים את האטריות בסיר, יוצקים את הקרמל מעליהן ומערבבים.
  • מוסיפים את תערובת הביצים ובוחשים היטב.
  • מתאים לתבנית בינונית או 2 תבניות אינגלישקייק
  • אופים בחום 180 מעלות מכוסה 45 דקות ואח"כ מסירים את הכיסוי ומשחימים.
בהצלחה!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל