קוגל ירושלמי
מרכיבים:
- 1 חבילת אטריות דקות
- 1/2 1 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 3 ביצים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל לבן
- כפית פלפל שחור
ההכנה:
- מרתיחים מים בסיר מבשלים את האריות 4 דקות על אש גבוהה.
- מסירים מהאש ומסננים בלי לשטוף.
- בסיר קטן\ מחבת על אש בינונית מחממים 1/2 כוס שמן ו1/2 כוס סוכר ובוחשים מידי פעם עד שהקרמל מעלה בועות.
- במקביל מכינים בקערית תערובת של: 1 כוס סוכר, פלפל, מלח ו3 ביצים ומערבבים היטב.
- כשהקרמל מוכן, מניחים את האטריות בסיר, יוצקים את הקרמל מעליהן ומערבבים.
- מוסיפים את תערובת הביצים ובוחשים היטב.
- מתאים לתבנית בינונית או 2 תבניות אינגלישקייק
- אופים בחום 180 מעלות מכוסה 45 דקות ואח"כ מסירים את הכיסוי ומשחימים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה