גליליות במלית שוקולד ווניל
מרכיבים:
גליליות וופל למילוי
חומרים לקרם וניל (כמות: 18-20 גליליות):
- 1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ"ל)
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפיות אבקת סוכר
חומרים לקרם שוקולד (כמות: 18-20 גליליות)::
- 1 מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ"ל)
- 2 כפות קקאו שטוחות
- 2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
- 1 כף גדושה אבקת סוכר
ההכנה:
- מקציפים בקערה את כל החומרים עד לקבלת קצפת יציבה.
- בעזרת שקית זילוף ממלאים את הגלילות בקצפת.
- עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור (מקרר או מקפיא).
*במידה ורוצים לשלב בין הטעמים (להכין חצי כמות שוקולד וחצי וניל), השתמשו במיכל שמנת אחד (250 מ"ל) וחלקו אותו באופן שווה בשתי קערות נפרדות. בקערה אחת הקציפו מחצית מחומרי קרם השוקולד ובקערה שנייה הקציפו מחצית מחומרי קרם הוניל.
תגובות
הוסף רשומת תגובה