פאי מוס שוקולד עשיר
מרכיבים:
- 100 גרם ביסקוויטים
- 50 גרם מרגרינה
- 300 גרם שוקולד מריר איכותי
- 2 כפות חמאת בוטנים
- 2 ריצ' קצפת.
ההכנה:
- מפוררים את הביסקוויטים במעבד מזון.
- ממסים את המרגרינה ומוסיפים לתערובת הפירורים.
- משטחים בתבנית ומהדקים היטב.
- במקביל, בסיר קטן מחממים את הריצ' והשוקולד עם חמאת הבוטנים ממיסים לתערובת חלקה יש להיזהר לא להגיע לרתיחה.
- כאשר התערובת חלקה ומבריקה יוצקים אותה על הביסקווטים ומקררים היטב.
- ניתן להכין בכוסות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה