פאי מוס שוקולד עשיר

מרכיבים:

  • 100 גרם ביסקוויטים
  • 50 גרם מרגרינה
  • 300 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 2 ריצ' קצפת.
ההכנה:
  • מפוררים את הביסקוויטים במעבד מזון.
  • ממסים את המרגרינה ומוסיפים לתערובת הפירורים.
  • משטחים בתבנית ומהדקים היטב.
  • במקביל, בסיר קטן מחממים את הריצ' והשוקולד עם חמאת הבוטנים ממיסים לתערובת חלקה יש להיזהר לא להגיע לרתיחה.
  • כאשר התערובת חלקה ומבריקה יוצקים אותה על הביסקווטים ומקררים היטב.
  • ניתן להכין בכוסות.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל