עוגיות תמרים/קרין גורן
כמות: כ-50 עוגיות
חומרים
לבצק:
31/2 כוסות קמח
300 גרם חמאה רכה מאוד
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס מים פושרים
למלית:
1 מיכל ממרח תמרים
1 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
להגשה:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות.
לשים את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס"מ
מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות
מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים.
מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
חורצים פרוסות בבצק אך לא עד הסוף.
אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
לאחר הקירור פורסים,
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה