עוגיות תמרים/קרין גורן

כמות: כ-50 עוגיות


חומרים

לבצק:

  • 31/2 כוסות קמח

  • 300 גרם חמאה רכה מאוד

  • 1 שקית אבקת אפייה

  • 1 שקית סוכר וניל

  • 1/2 כוס מים פושרים

למלית:

  • 1 מיכל ממרח תמרים

  • 1 כפית קינמון

  • 1/4 כפית ציפורן

  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

להגשה:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • לשים את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס"מ

  • מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות

  • מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.

  • מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים.

  • מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • חורצים פרוסות בבצק אך לא עד הסוף.

  • אופים כ-35 דקות עד להזהבה.

  • לאחר הקירור פורסים,

  • מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל