גלידה של דודה אסתר

מרכיבים:

  • 6 ביצים מופרדות

  • 1 כוס סוכר

  • 1 קצפת צמחית ריצ'

  • 1 שקית סוכר וניל

  • 3 כפות שוקולית

  • סירופ שוקולד לקישוט

ההכנה:

  • מקציפים את החלבונים לקצף יציב מוסיפים סוכר וקצפת.

  • מבליעים את החלמונים בעדינות לתערובת אחידה.

  • מוזגים לתבנית 2/3 מהבלילה.

  • ל1/3 הבלילה הנותרת מוסיפים את השוקולית ומערבבים היטב.

  • מוזגים על הבלילה הלבנה בצורה הרצויה.

  • מזלפים מעל הכל סירופ שוקולד ומערבבים בבלילה עם קיסם.

  • מקפיאים היטב ולפני ההגשה מזלפים עוד מעט סירופ מלמעלה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל