גלידה של דודה אסתר
מרכיבים:
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 קצפת צמחית ריצ'
1 שקית סוכר וניל
3 כפות שוקולית
סירופ שוקולד לקישוט
ההכנה:
מקציפים את החלבונים לקצף יציב מוסיפים סוכר וקצפת.
מבליעים את החלמונים בעדינות לתערובת אחידה.
מוזגים לתבנית 2/3 מהבלילה.
ל1/3 הבלילה הנותרת מוסיפים את השוקולית ומערבבים היטב.
מוזגים על הבלילה הלבנה בצורה הרצויה.
מזלפים מעל הכל סירופ שוקולד ומערבבים בבלילה עם קיסם.
מקפיאים היטב ולפני ההגשה מזלפים עוד מעט סירופ מלמעלה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה