דגים ברוטב חרדל
המרכיבים:
6 מנות דג
6 שיני שום פרוסות
3 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
1 כפית חרדל
1 כף קוניאק או יין לבן
מלח גס
חופן פטרוזיליה
ההכנה:
להמליח את הדג במעט מלח גס ולהשרות כ10 דקות.
לשטוף ולייבש מהמים ולהניח בתבנית עמוקה.
לערבב את כל הנוזלים(יין שמן לימון חרדל) ולהשרות את הדגים כ1/2 שעה.
לחמם תנור ל200 מעלות
לקשט את הדגים בפרוסות השום מלמעלה ולפזר פטרוזיליה שלמה.
לאפות עשר דקות בדיוק ולהגיש.
תגובות
הוסף רשומת תגובה