דגים ברוטב חרדל

המרכיבים:

  • 6 מנות דג

  • 6 שיני שום פרוסות

  • 3 כפות מיץ לימון

  • 3 כפות שמן זית

  • 1 כפית חרדל

  • 1 כף קוניאק או יין לבן

  • מלח גס

  • חופן פטרוזיליה

ההכנה:

  • להמליח את הדג במעט מלח גס ולהשרות כ10 דקות.

  • לשטוף ולייבש מהמים ולהניח בתבנית עמוקה.

  • לערבב את כל הנוזלים(יין שמן לימון חרדל) ולהשרות את הדגים כ1/2 שעה.

  • לחמם תנור ל200 מעלות

  • לקשט את הדגים בפרוסות השום מלמעלה ולפזר פטרוזיליה שלמה.

  • לאפות עשר דקות בדיוק ולהגיש.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל