פסטה ברוטב שמנת ופטריות
המרכיבים:
500 גרם פסטה
50 גרם חמאה
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1 סלסלה פטריות טריות
½ כוס יין לבן
1 שמנת מתוקה
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
2 כפות גבינת פרמז'ן
ההכנה:
מבשלים את הפסטה על פי ההוראות ומסננים- לא שוטפים!
ממסים את החמאה ומטגנים בה את הבצל והשום עד להשחמה.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות.
מוסיפים יין שמנת ותבלינים ומביאים לרתיחה.
יוצקים את הרוטב על הפסטה ומפזרים מלמעלה גבינת פרמז'ן ומגישים
תגובות
הוסף רשומת תגובה