פסטה ברוטב שמנת ופטריות

המרכיבים:


  • 500 גרם פסטה

  • 50 גרם חמאה

  • 1 בצל קצוץ

  • 3 שיני שום קצוצות

  • 1 סלסלה פטריות טריות

  • ½ כוס יין לבן

  • 1 שמנת מתוקה

  • אגוז מוסקט

  • מלח ופלפל

  • 2 כפות גבינת פרמז'ן

ההכנה:

  • מבשלים את הפסטה על פי ההוראות ומסננים- לא שוטפים!

  • ממסים את החמאה ומטגנים בה את הבצל והשום עד להשחמה.

  • מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות.

  • מוסיפים יין שמנת ותבלינים ומביאים לרתיחה.

  • יוצקים את הרוטב על הפסטה ומפזרים מלמעלה גבינת פרמז'ן ומגישים


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל