סלט פטריות ובצל בסילאן
המרכיבים
סלסלת פטריות פרוסות דק.
3 כפות שמן זית
1 בצל סגול פרוס דק
1 בצל לבן פרוס דק
1/2 כוס סילאן
מלח גס
פלפל גרוס
לקישוט:
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים היטב
1 כף שומשום קלוי
הכנה
במחבת יבשה מניחים את הפטריות הפרוסות ומאדים.
מוסיפים את הבצלים 3 כפות שמן ומטגנים קלות עד קבלת צבע זהוב.
מוסיפים את הסילאן מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כ3 דקות.
מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק והשומשום ומגישים חם.
תגובות
הוסף רשומת תגובה