סלט פטריות ובצל בסילאן

המרכיבים

  • סלסלת פטריות פרוסות דק.

  • 3 כפות שמן זית

  • 1 בצל סגול פרוס דק

  • 1 בצל לבן פרוס דק

  • 1/2 כוס סילאן

  • מלח גס

  • פלפל גרוס

לקישוט:

  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים היטב

  • 1 כף שומשום קלוי

הכנה

  • במחבת יבשה מניחים את הפטריות הפרוסות ומאדים.

  • מוסיפים את הבצלים 3 כפות שמן ומטגנים קלות עד קבלת צבע זהוב.

  • מוסיפים את הסילאן מתבלים במלח ופלפל  ומבשלים כ3 דקות.

  • מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק והשומשום ומגישים חם.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל