גלידת מוס שוקולד
המרכיבים:
חבילת ביסקוויטים
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
1 מרגרינה ללא מלח
100 גרם שוקולד
½ כפית קפה
1 כף קקאו
מעט יין אדום מתוק.
ההכנה
טובלים את הביקוויטים במעט יין ומשטחים בתבנית עד לכיסוי מלא.
ממסים בסיר קטן את המרגרינה שוקולד קקאו וקפה עד לקבלת נוזל אחיד.
מפרידים את הביצים
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק
מערבבים את החלמונים עם תערובת השוקולד בזהירות ובמהירות שהחלמון לא ייקרש
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף החלבונים ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הקצף.
יוצקים על שכבת הביסקוויטים את התערובת ומכסים בשכבת ביסקוויטים חדשה.
שומרים בהקפאה בכלי אטום.
תגובות
הוסף רשומת תגובה