גלידת מוס שוקולד

המרכיבים:

  • חבילת ביסקוויטים

  • 6 ביצים מופרדות

  • 6 כפות סוכר

  • 1 מרגרינה ללא מלח

  • 100 גרם שוקולד

  • ½ כפית קפה

  • 1 כף קקאו

  • מעט יין אדום מתוק.

ההכנה

  • טובלים את הביקוויטים במעט יין ומשטחים בתבנית עד לכיסוי מלא.

  • ממסים בסיר קטן את המרגרינה שוקולד קקאו וקפה עד לקבלת נוזל אחיד.

  • מפרידים את הביצים

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק

  • מערבבים את החלמונים עם תערובת השוקולד בזהירות ובמהירות שהחלמון לא ייקרש

  • מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף החלבונים ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הקצף.

  • יוצקים על שכבת הביסקוויטים את התערובת ומכסים בשכבת ביסקוויטים חדשה.

  • שומרים בהקפאה בכלי אטום.  

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל