סלט פלפלים צבעוני

מרכיבים:

  • 3 כפות שמן זית

  • 8 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרבעים

  • 6 שיני שום פרוסות גס

  • 1 כף מלח גס

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

  • 1 כף דבש

  • 1/4 כוס חומץ בלסמי

ההכנה:

  • במחבת עמוקה מחממים שמן ומטגנים את הפלפלים קלות כדי שיהיו רכים אך יציבים.

  • מוסיפים את החומץ הדבש והתבלינים ומרתיחים

  • מעבירים לקופסא אטומה ומפזרים מעל את השום

  • מומלץ להשהות יום לפחות במקרר לפני ההגשה.

  • מגישים בטמפרטורת החדר

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל