סלט פלפלים צבעוני
מרכיבים:
3 כפות שמן זית
8 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרבעים
6 שיני שום פרוסות גס
1 כף מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש
1/4 כוס חומץ בלסמי
ההכנה:
במחבת עמוקה מחממים שמן ומטגנים את הפלפלים קלות כדי שיהיו רכים אך יציבים.
מוסיפים את החומץ הדבש והתבלינים ומרתיחים
מעבירים לקופסא אטומה ומפזרים מעל את השום
מומלץ להשהות יום לפחות במקרר לפני ההגשה.
מגישים בטמפרטורת החדר
תגובות
הוסף רשומת תגובה